How To apply: Herome Nail Wraps

How To apply: Herome Nail Wraps

Met Herome Nail Wraps in enkele minuten perfecte “gelakte” nagels, blijft 7 dagen mooi. Overal aan te brengen: geen sterke geur en direct droog. Ook makkelijk te verwijderen en verkleurt je nagels niet. Geen UV/LED-lamp nodig. Gezonder en handiger!

    

 

De Herome Nail Wraps maken Nail Art voor iedereen mogelijk en beschermen de nagels tegen inscheuren.

  • Snel & gemakkelijk: Altijd en overal perfecte nagels.
  • Geurloos: Aanbrengen waar je wilt, thuis of onderweg.
  • Direct droog: Geen beschadigingen of wachttijd.
  • Langdurig resultaat: Blijft tot 7 dagen zitten, en met de Herome Protecting Top Coat zelfs tot twee weken.
  • Gezond & veilig: Geen schadelijke UV of LED-lamp nodig en verkleurt je nagels niet.
  • Eenvoudig te verwijderen: Geen gedoe, gewoon eraf halen wanneer je wilt.

HOW To: Herome Nail Wraps

Voorbereiding: Duw de nagelriemen naar achteren met het bokkenpootje. Door de nagelriemen terug te duwen kun je langer genieten van de Nail Wrap, deze breng je namelijk nooit op de nagelriem aan maar net eronder.

Zorg dat je de nagel ontvet met bijvoorbeeld de Herome Caring Nail Polish Remover voor je de stickers aanbrengt. Dit zorgt voor een betere hechting en voorkomt bubbeltjes onder de sticker.

Stap 1: Kies de juiste sticker

Selecteer de nagelsticker die iets kleiner is dan de eigen nagel (Als je kunstnagels hebt, kies je juist de grotere variant om de bolling van de kunstnagel te maskeren). Als je de juiste maat net niet helemaal kunt vinden, kun je de sticker altijd een beetje bijknippen. Verwijder de beschermende laag van de geselecteerde nagelsticker af.

Stap 2: Plakken

Haal de sticker van het stickervel af en plaats de sticker vlak onder de nagelriem. Duw de sticker van onder naar boven aan, tot de top van de nagel. Zorg ervoor dat de sticker geen huid of nagelriem raakt.

Zodra de sticker goed zit, kun je de rand om de top van de nagel heenvouwen en zorgen dat de sticker overal goed aangedrukt is.

Stap 3: Vijlen

Vijl de overtollige sticker van boven naar beneden, volgend de vouw. Voor grotere stukken, knip deze eerst af met een nagelknipper. Vermijd zijwaarts vijlen om beschadigingen te voorkomen. Bij korte nagels kun je de sticker ook met een nagelknipper inkorten.

KLAAR!

TIP: Breng de Herome Protecting Top Coat aan. Deze zorgt ervoor dat de sticker wordt dicht-gesealed waardoor je tot zeker 10 dagen kunt genieten van jouw manicure. Ook zorgt de Top Coat voor een mooie en professionele glans.

De Nagelsticker verwijderen:
Gebruik om de nagel te beschermen een nagelolie, zoals de Herome Nourishing Nail Oil, om de Nail Wraps te verwijderen. Smeer de olie over de Wraps en peuter de onderkant, aan de nagelriemkant los. Zodra je deze een stukje omhoog haalt en hieronder weer wat olie smeert, kun je de Nail Wrap en eventuele achtergebleven sticker-resten gemakkelijk verwijderen.

Nieuwe stickers of lak aanbrengen? Ontvet de nagels voor een betere hechting met de milde Herome Caring Nail Polish Remover.

Ondanks dat de nagelstickers niet schadelijk zijn voor de nagels, is het toch aan te raden om na het verwijderen van de sticker de nagel wat extra te verwennen en hydrateren met bijvoorbeeld de Herome Nourishing Nail Oil of de Herome Hydrating Nail Oil.

Van enkele kleuren tot wildere printjes, de Herome Nail Wraps zijn er voor iedereen. Herome heeft een gevarieerd assortiment met wisselende, seizoensgebonden limited editions. Bekijk alle Nail Wraps hier. 

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.