Al meer dan vier decennia staat Herome aan de top van Hand & Nagelverzorging, waarbij we sinds 1982 de industrie pionieren met onze kenmerkende 'kleine blauwe doos' - de Herome Nagelverharder. Dit revolutionaire product legde de basis voor de bekendheid van ons merk en stelde nieuwe normen in schoonheidsverzorging vast.

Maar daar bleef de innovatie niet bij; ons portfolio omvat nu een uitgebreid scala aan voet- en oogverzorgingsproducten, samen met een hoogwaardige selectie voor wenkbrauwen. Herome blijft schoonheid herdefiniëren, één product tegelijk.

6 Productcategorieën | 200+ Producten | 25+ Landen

Schoonheid, Ethiek en Innovatie

✨ Bij Herome komen we onze beloftes altijd na: Elk product doet wat het zegt.
👩‍💼 Vrouwelijk Leiderschap: Met trots geleid door vrouwelijk ondernemerschap.
🐰 Diervriendelijk: Compassie in elke creatie.
🏅 Gecertificeerde Uitmuntendheid: Kwaliteit gewaarborgd in elk product.
🇳🇱 Nederlands Vakmanschap: Ontworpen en vervaardigd in Nederland.
🌱 Groeiend met Zorg: Overgang naar veganistische en halal opties met zorg.

Het Begin

Opgericht in 1982 door Margreet van Roemburg, Herome begon met een doorbraak: een oplossing voor haar eigen zwakke nagels. Deze ontdekking vormde de bouwsteen van wat een internationaal gerenommeerd merk zou worden. Door toewijding en volharding heeft Herome zich ontwikkeld tot het toonaangevende merk van natuurlijke hand- en nagelverzorging. Ons leidende principe blijft onveranderd: 'Schoonheid ligt in jouw handen', een getuigenis van onze blijvende passie en toewijding aan jouw reis naar ultieme schoonheid.

Beauty is in Your Hands!

Lokaal en internationaal geliefd! Ontdek onze eersteklas schoonheidsoplossingen, beschikbaar in meer dan 25 landen, waaronder Frankrijk, Australië, de VAE, Japan, Marokko en verder. Waar je ook bent, Herome staat klaar om jouw schoonheidsreis te verbeteren.