100% Sustainable

Om jezelf volledig onder dierproefvrije cosmetica te mogen scharen is het belangrijk dat je producten niet verkocht worden in een land waar proeven op dieren wel legaal zijn. Wij verkopen dus ook geen producten in landen waar dierproeven voor cosmetica wel toegestaan zijn.

Veelgestelde Vragen

Zijn jullie producten 100% natuurlijk?

Herome vindt het belangrijk om met de beste producten te werken. In de productontwikkeling hebben we daarom steeds meer aandacht voor het gebruiken van natuurlijke ingrediënten. Met deze reden heeft Herome de Organic Line ontwikkeld. De producten uit deze productlijn bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.

Zijn jullie producten proefdiervrij?

Absoluut! Het welzijn van mens en dier vinden wij zeer belangrijk. Herome Cosmetics heeft nooit dierproeven gedaan en zal dit ook nooit gaan doen. We financieren bovendien geen derden partijen om voor ons dierproeven uit te voeren. Herome is toegewijd aan de wereldwijde toepassing van andere, veilige manieren van testen en het mondiaal afschaffen van dierproeven in de cosmetica.

Zijn jullie producten vegan?

Herome streeft ernaar om steeds meer producten vegan te maken. Een groot deel van ons assortiment is al vegan zoals de Take Away Nail Colours, nagelverharders en nagelolie. We hopen in de toekomst nog meer producten aan dit lijstje te mogen toevoegen. 

Wil je weten of jouw product vegan is? Neem contact op met onze klantenservice.