De mooiste kindernagellak vind je bij Herome

De mooiste kindernagellak vind je bij Herome

Yoana Gaydova

De kindernagellak van Herome is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van kinderen. Deze nagellak op waterbasis is niet alleen een veilige keuze, maar is ook makkelijk om eraf te halen. Op zoek naar een perfect kinder-cadeau? Wat dacht je van een kindvriendelijke nagelset?

Stralende nagels met kindernagellak

De kindernagellak van Herome zorgt voor stralende nagels. Deze zoete roze kleur is perfect te combineren met die ene prachtige verkleedjurk, stoere tuinbroek of bij een leuke school outfit. De roze kleur is natuurlijk ook leuk voor op de teennagels. Plan samen een gezellige manicure avond voor het aanbrengen van deze kindvriendelijke nagellak. Gemorst tijdens het lakken? Geen probleem! De nagellak is op waterbasis en dus met water afwasbaar. Nagels lakken was nog nooit zo makkelijk.

Kindvriendelijke nagelsets

Om deze manicure avonden compleet te maken heeft Herome speciale kindvriendelijke nagelsets. Van een fijne handcrème tot zachte nagelvijl, deze producten zijn speciaal voor de gevoelige kinderhuid gemaakt. Elke set is verpakt in een mooi tasje om alle manicure producten in te verzamelen. Ook een perfect verjaardagscadeau!

 

Mooie nagels voor iedereen

Heb jij jouw manicure basics al op orde? Niet?! Dan helpt Herome jou graag een handje. De musthaves volgens onze experts:

  • Glazen nagelvijl vormt de basis voor mooie en sterke nagels. De vijl houdt de 3 nagelplaten mooi op elkaar en helpt je een zagende beweging te voorkomen. De speciale structuur maakt deze vijl onslijtbaar. Hierdoor dus ook duurzaam! Splijtende nagels zijn vanaf nu verleden tijd!
  • Bescherm je nagels tegen verkleuringen met de Ridge Filling Base Coat. De lak egaliseert ook de nagelplaat en zorgt voor een mooi en verzorgde look.
  • Om langer te genieten van gelakte nagels is een top coat onmisbaar. Ook geeft de Protecting Top Coat van Herome een extra glans aan je kleurlak.
  • Corrigeer een klein foutje eenvoudig met de Corrector pen. Deze remover verwijdert nagellak op de moeilijkste plekjes.
  • De Cuticle Softener Pen is perfect voor het voeden en terugduwen van de nagelriemen: de 2-in 1 oplossing.

Meer tips en advies

Voor zowel kindernagellak als voor je eigen manicure essentials ben je bij Herome aan het juiste adres! Onder nagelverzorging vind je meer tips en adviezen omtrent het verzorgen en lakken van je nagels. Gelijk naar de producten gaan? Vind alle nagelverzorgingsproducten overzichtelijk in onze online shop! Vergeet ook niet een kijkje te nemen op onze Youtube Kanaal, Instagram en Facebook voor meer tips en advies.

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.