Dé oplossing voor pijnlijke kloven

Dé oplossing voor pijnlijke kloven

Kloven komen het meeste voor op handen, vingers en voeten. Het zijn kleine barstjes die ontstaan doordat erg droge huid gaat barsten. Ze kunnen uitgroeien tot bloedende wondjes.

Oorzaak van kloven:

• Vooral in de winter ontstaan kloven door droge lucht in en buitenshuis. De lucht wordt binnenshuis droger door de verwarming.
• Ook kan je huid uitdrogen door contact met water of reinigingsmiddelen, bijvoorbeeld bij afwassen.
• Als je huid aan extra druk en wrijving blootgesteld is ontstaan er eelt op de zones die de meeste druk ondervinden. Deze plaatselijke verdikking is heel erg droog en leidt daardoor vaak tot kloven.
• Vooral mensen met een aanleg voor handeczeem of mensen met psoriasis zijn gevoelig voor kloven.

Zo behandel en voorkom je kloven

Wil je eenmaal ontstane kloven verzachten en verwijderen? Verzorg ze dan met een kalmerende en verzorgende crème die de huid weer zacht en soepel maakt. Kies hieronder jouw geschikte crème.

Gebruik bij voorkeur Intensiteit
Herome Cure for Chapped Skin ’s Nachts op handen en/of voeten ★★★
Herome Cream for Chapped Skin Overdag op handen ★★☆
Herome Chapped Skin Foot Cream Overdag op voeten ★★☆

Mensen met kloofjes aan hun vinger die ook nog eens veel werk met de handen verrichten weten dat kloofjes erg langzaam genezen. Het probleem met kloven aan de vinger is bovendien dat zij nauwelijks de kans krijgen om te genezen: één beweging met de vinger kan voldoende zijn om de kloof weer open te laten springen. De Herome Cure for Chapped Skin is een rijke intensieve crème die je handen ’s nachts laat herstellen.

Let op:

Gebruik géén crèmes met minerale oliën zoals paraffinum en vaseline. Deze sluiten de poriën af doordat ze een laagje op je huid leggen. Op termijn zal je huid nog meer uitdrogen.

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.