How To: Herome Nail Wraps

Met Herome Nail Wraps in enkele minuten perfecte “gelakte” nagels, blijft 7 dagen mooi. Overal aan te brengen: geen sterke geur en direct droog. Ook makkelijk te verwijderen en verkleurt je nagels niet. Geen UV/LED-lamp nodig. Gezonder en handiger!

Shop Nu

Voorbereiding

Duw de nagelriemen naar achteren met het bokkenpootje. Door de nagelriemen terug te duwen kun je langer genieten van de Nail Wrap, deze breng je namelijk nooit op de nagelriem aan maar net eronder.

Zorg dat je de nagel ontvet met bijvoorbeeld de Herome Caring Nail Polish Remover voor je de stickers aanbrengt. Dit zorgt voor een betere hechting en voorkomt bubbeltjes onder de sticker.

 • Snel & Gemakkelijk

  Altijd en overal perfecte nagels.

 • Geurloos

  Aanbrengen waar je wilt, thuis of onderweg.

 • Direct Droog

  Geen beschadigingen of wachttijd.

 • Langdurig Resultaat

  Blijft tot 7 dagen zitten, en met de Herome Protecting Top Coat zelfs tot twee weken.

 • Gezond & Veilig

  Geen schadelijke UV of LED-lamp nodig en verkleurt je nagels niet.

 • Eenvoudig te Verwijderen

  Geen gedoe, gewoon eraf halen wanneer je wilt.

 • Stap 1: Kies de juiste sticker

  Selecteer de nagelsticker die iets kleiner is dan de eigen nagel (Als je kunstnagels hebt, kies je juist de grotere variant om de bolling van de kunstnagel te maskeren). Als je de juiste maat net niet helemaal kunt vinden, kun je de sticker altijd een beetje bijknippen. Verwijder de beschermende laag van de geselecteerde nagelsticker af.

 • Stap 2: Plakken

  Haal de sticker van het stickervel af en plaats de sticker vlak onder de nagelriem. Duw de sticker van onder naar boven aan, tot de top van de nagel. Zorg ervoor dat de sticker geen huid of nagelriem raakt. Zodra de sticker goed zit, kun je de rand om de top van de nagel heenvouwen en zorgen dat de sticker overal goed aangedrukt is.

 • Stap 3: Vijlen

  Vijl de overtollige sticker van boven naar beneden, volgend de vouw. Voor grotere stukken, knip deze eerst af met een nagelknipper. Vermijd zijwaarts vijlen om beschadigingen te voorkomen. Bij korte nagels kun je de sticker ook met een nagelknipper inkorten.

Tip van Herome

Breng de Herome Protecting Top Coat aan. Deze zorgt ervoor dat de sticker wordt dicht-gesealed waardoor je tot zeker 10 dagen kunt genieten van jouw manicure. Ook zorgt de Top Coat voor een mooie en professionele glans.

Shop Nu